<span id="mktg5"></span>

<i id="mktg5"><meter id="mktg5"></meter></i>

        <label id="mktg5"><meter id="mktg5"></meter></label>
        視頻1 視頻21 視頻41 視頻61 視頻文章1 視頻文章21 視頻文章41 視頻文章61 推薦1 推薦3 推薦5 推薦7 推薦9 推薦11 推薦13 推薦15 推薦17 推薦19 推薦21 推薦23 推薦25 推薦27 推薦29 推薦31 推薦33 推薦35 推薦37 推薦39 推薦41 推薦43 推薦45 推薦47 推薦49 關鍵詞1 關鍵詞101 關鍵詞201 關鍵詞301 關鍵詞401 關鍵詞501 關鍵詞601 關鍵詞701 關鍵詞801 關鍵詞901 關鍵詞1001 關鍵詞1101 關鍵詞1201 關鍵詞1301 關鍵詞1401 關鍵詞1501 關鍵詞1601 關鍵詞1701 關鍵詞1801 關鍵詞1901 視頻擴展1 視頻擴展6 視頻擴展11 視頻擴展16 文章1 文章201 文章401 文章601 文章801 文章1001 資訊1 資訊501 資訊1001 資訊1501 標簽1 標簽501 標簽1001 關鍵詞1 關鍵詞501 關鍵詞1001 關鍵詞1501
        問答文章1 問答文章501 問答文章1001 問答文章1501 問答文章2001 問答文章2501 問答文章3001 問答文章3501 問答文章4001 問答文章4501 問答文章5001 問答文章5501 問答文章6001 問答文章6501 問答文章7001 問答文章7501 問答文章8001 問答文章8501 問答文章9001 問答文章9501
        當前位置: 首頁 - 工商管理本科 - 正文

        真題再現:自考工商管理本科《英語(二)》考試真題

        來源:懂視網 責編:李贏贏 時間:2022-01-08 16:19:57
        導讀1、In the text,a Sunday feature is a kind of newspaper advertisements in which young people look for husbands。(Right)解析:第一段解釋了a Sunday feature的內容。

        自考工商管理本科《英語(二)》考試真題有哪些呢?不知道的小伙伴來看看小編今天的分享吧!

        一、閱讀判斷(共1題,合計10分)回答題

             Marriage Advertisements in India

             Every Sunday morning millions of Indians settle down with a cup of tea and special weekend issues of their newspapers just as Americans do.But here,with the marriage season approaching,many of them quickly to a Sunday feature that is particularly Indian-the-col-umns of marriage advertisements in which young people look for husbands and wives.This is relatively modern change in the age-old custom of the arranged marriage.The thousands of advertisements published each week increasingly reflect social changes that coming to this traditional society.For example,although women are still described in terms of appearance or skill in"the wifely arts",information about her earning power is entering more and more of the advertisements.This reflects the arrival in India of the working wife.

             Divorce which used to be almost unheard of in India,is sometimes now mentioned in the advertisements as in the case of a woman whose advertisement in New Delhi newspaper explained that had been"the innocent party"when her marriage broke up.

             Because the custom of the dowry(marriage payment)is now illegal some advertisements say"no dowry"or"simple marriage",which means the same thing.However,the fathers of many bridegrooms still require it.In a land where light skin is often regarded as socially preferable many also require that a woman have a"wheatcolor"complexion or that a man be"tall,fair and handsome".Advertisements are placed and eagerly read by a wide range of people in the upper classes,mostly in cities.Many of them receive dozens of answers."There's nothing embarrassing about it,'explained a Calcutta businessman advertising a son-in-law."It's just another way of broadening the contacts and increasing the possibility of doing the contacts and increasing the possibilities of doing the best one for one's daughter."

             Because of high unemployment and a generally poor standard of living here,one of the best attractions a marriage advertisement can offer is a permit to live abroad,especially in Canada or the United States.A person who has one can get what he wants.One recent Sunday in Madras,for example,a Punjabi engineer living in San Francisco advertised for a"beautiful slim bride with lovely features knowing music and dance".And a man whose advertisement said that he held an American immigration permit was able to say,only girls from rich well-connected families need apply.

        1、In the text,a Sunday feature is a kind of newspaper advertisements in which young people look for husbands and wives.()

             A.Right

             B.Wrong

             C.Not mentioned

             [正確答案]A

             本題分值:1分試題解析:第一段第二句解釋了“a Sunday feature”的內容。譯文:但在這里,隨著結婚季節的臨近,很多人閱讀具有印度特色的周末版征婚廣告欄目,年輕人在那兒尋找自己的另一半。因此題干說法是正確的。答案為A。

        2、In Marriage advertisements in India women are only introduced in terms of appearance or their skill in being a good wife.()

             A.Right

             B.Wrong

             C.Not mentioned

             [正確答案]B

             本題分值:1分試題解析:

             利用細節信息詞“Marriage advertisements”和“appearance and their skill”在文中找答案相關句:

             although women are still described in terms of appearance,or skill in“the wifely arts”,information about her earning power is entering more and more of the advertisements.顯然答案相關句的內容與問題句內容不一致。答案為B。

        3、India's society is changing.( )

             A.Right

             B.Wrong

             C.Not mentioned

             [正確答案]A

             本題分值:1分試題解析:

             這道題是主旨題。文章第一段倒數第三句直接反映文章主題:The thousands of advertisements...reflect social changes that coming to this traditional society。答案為A。

        4、The word"dowry"in the third paragraph means marriage payment.( )

             A.Right

             B.Wrong

             C.Not mentioned

             [正確答案]A

             本題分值:1分試題解析:

             答案相關旬中“marriage payment”放在括號中出現在“dowry”之后,充當其同位語結構,對其進行解釋,因此“dowry”的含義就是“marriage payment(彩禮)”。答案為A。

        5、In India people with light skin and good feature are preferable.( )

             A.Right

             B.Wrong

             C.Not mentioned

             [正確答案]C

             本題分值:1分試題解析:

             利用細節結構“light skin”和“good feature”作為答案線索,我們知道在印度人們喜好淺亮膚色,但并沒有說喜歡“美麗的容貌”,因此問題句中的部分信息沒有提到。答案為C。

        6、Anyone can receive dozens of answers if he/she placed an advertisement.( )

             A.Right

             B.Wrong

             C.Not mentioned

             [正確答案]B

             本題分值:1分試題解析:

             譯文:只要刊登了征婚廣告,任何人都能收到大量的回信。根據第三段第四、五句,在大多數城市里,上層社會中許多人都會急切地讀這些征婚廣告。他們中的許多廣告能收到幾十個回復。由此看出,并不是所有人都能收到大量回復,因此題干說法錯誤。答案為B。

        7、The word"one"in"a person who has one can get what he wants"refers to good attraction.

             ( )

             A.Right

             B.Wrong

             C.Not mentioned

             [正確答案]B

             本題分值:1分試題解析:

             首先找到“a person who has one can get what he wants”所在的上下文,然后進行判斷,結合前句話的內容“由于高失業率和較低的生活水平”,“one”應該指前句中的“permit to live abroad”(在國外居住的許可)。答案為B。

        8、Advertisements are only read by a small group of people of high social status( )

             A.Right

             B.Wrong

             C.Not mentioned

             [正確答案]B

             本題分值:1分試題解析:

             利用問題句中含有修飾結構的短語“people of high social status”作為答案線索,在第三段中有相關句“Advertisements are placed and eagerly read by a wide range of people in the upper classes”與“people of high social status”呼應,比較問題句的內容與答案相關旬的內容,發現二者不一致。答案為B。

        9、In India there is a high divorce rate.( )

             A.Right

             B.Wrong

             C.Not mentioned

             [正確答案]C

             本題分值:1分試題解析:

             文章中沒有提到印度的離婚率,只是說現在印度人在征婚廣告中不像過去以前一樣對此諱言的事實。答案為C。

        10、A male who has an American immigration permit means he is competitive in marriage than others.( )

             A.Riht

             B.Wrong

             C.Not mentioned

             [正確答案]A

             本題分值:1分試題解析:

             譯文:如果一位男士他擁有美國移民許可證,那么他在擇偶方面比別人更具競爭力。本文最后一句,持有美國移民許可證的男子則在廣告中提到,只有那些來自富裕家庭,有良好社會關系的女子才可應聘。由此看出,這類男性在印度社會更受歡迎,在擇偶方面更有競爭力。答案為A。

        以上就是小編今天的分享了,希望可以幫助到大家。

        聲明:本網頁內容旨在傳播知識,若有侵權等問題請及時與本網聯系,我們將在第一時間刪除處理。TEL:177 7030 7066 E-MAIL:11247931@qq.com

        • 熱門焦點

        最新推薦

        猜你喜歡

        熱門推薦

        中級注冊安全工程師:《技術基礎》試題練習 每日一練:自考《行政管理學》論述題 《綜合能力》經典單選專項練習,一級消防工程師專題練習 《法律法規》:中級注冊安全工程師題目練習 提分必做練習:自考工商管理本科《英語(二)》真題 重難點考題:考研政治馬原壟斷理論相關試題答案與詳細解析 每日一練:自考《財務管理》經典計算題詳解 中級注冊安全工程師:《法律法規》題目練習 二級消防工程師《綜合能力》高頻考題干貨 傳奇3懷舊版手游,帶來最為震撼的游戲體驗 中級注冊安全工程師:《法律法規》選擇題練習 基礎考點:新聞傳播學考研新聞理論知識要點 會計本科自考《經濟管理概論》多選題精選 考前小練:自考工商管理專科《現代管理學》試題 每日練習:中級注冊安全工程師《法律法規》題目練習 二級消防工程師《綜合能力》多選專項練習 每日一練:自考《財務管理》計算題練習 干貨:工商管理專科《基礎會計學》基礎重點知識點(一) 重難點考題:考研政治馬原當代資本主義新變化相關試題 自考《基礎會計學》重要考點復習資料,考前必看! 歷年真題精選:考研政治馬原剩余價值理論相關試題答案與解析 考前必刷題!《消防安全技術綜合能力》高頻考題 真題再現:自考工商管理本科《管理系統中計算機應用》考試真題 《技術基礎》:中級安全工程師練習題目 《行政管理學》經典習題,會計本科習題 沃爾沃Ride Pilot系統,實現無人監管自動駕駛 中級注冊安全工程師:《技術基礎》考試訓練題 強化練習:考研政治馬原勞動價值理論相關試題答案與詳細解析 真題再現:自考工商管理本科《企業經濟統計》考試真題 一級消防工程師:《消防安全技術綜合能力》考前沖刺試題 中級注冊安全工程師:《技術基礎》精選選擇題練習 強化練習:考研政治馬原唯物史觀相關試題答案與詳細解析 極狐2022戰略合作伙伴會議,1月5日在京召開 一級消防工程師:高頻難點多項選擇習題集錦 考前必做練習:自考工商管理本科《現代公司管理 》試題 會計自考本科《行政管理學》經典練習題 中級注冊安全工程師:《技術基礎》題目練習 考前必做練習:自考工商管理本科《企業經營戰略》試題 強化練習:考研政治馬原認識論相關試題答案與詳細解析 考前復習,中級注冊安全工程師《技術基礎》選擇題訓練
        Top
        主站蜘蛛池模板: 亚洲精品第一综合99久久| 亚洲av无码一区二区三区不卡 | 免费国产成人高清视频网站| 亚洲VA中文字幕无码毛片| 人与动性xxxxx免费| 四虎影视永久免费观看网址| 亚洲乱码一二三四区乱码| 精品国产sm捆绑最大网免费站| 亚洲第一精品在线视频| 91福利免费网站在线观看| 亚洲中文字幕视频国产| 一级做受视频免费是看美女| 午夜国产羞羞视频免费网站| 久久精品熟女亚洲av麻豆| 午夜免费福利在线观看| 亚洲国产AV一区二区三区四区| 黄色a三级免费看| 免费国产a国产片高清| 美女被爆羞羞网站在免费观看| 男女啪啪永久免费观看网站| 亚洲熟女精品中文字幕| 色吊丝永久在线观看最新免费| 亚洲av永久无码| 国产gav成人免费播放视频| 羞羞视频网站免费入口| 亚洲精品无码99在线观看| 二区久久国产乱子伦免费精品| 亚洲夜夜欢A∨一区二区三区| 永久免费A∨片在线观看| 亚洲AV天天做在线观看| 在免费jizzjizz在线播| 亚洲毛片av日韩av无码| 特级做a爰片毛片免费看| 亚洲色精品88色婷婷七月丁香| 中文字幕免费视频精品一| 99久久99这里只有免费费精品| 国产精品99爱免费视频| 麻豆亚洲AV成人无码久久精品 | 久久久久久久尹人综合网亚洲 | 亚洲国产精品无码成人片久久| 国产激情免费视频在线观看|